Installera Kaspersky Password Manager-tillägg

Expandera alla | Dölj alla

Kaspersky Password Manager låter dig installera tillägg för alla installerade webbläsare. När du installerar en ny webbläsare som stöds av Kaspersky Password Manager kommer webbläsaren visas i avsnittet Webbläsare och du kan installera tillägget för webbläsaren. Du kan även installera webbläsartillägg manuellt.

Kaspersky Password Manager-tilläggets tema anpassar sig automatiskt efter din webbläsares tema.

Installera Kaspersky Password Manager-tillägget

Mer information om webbläsartillägg

Kaspersky Password Manager låter dig installera tillägg för Chrome, Edge, Firefox, Yandex.Browser och andra Chromium-baserade webbläsare om dessa webbläsare har installerats på datorn.

Mozilla Firefox

När du installerar tillägget för Mozilla Firefox kommer du att bli ombedd att ge ditt samtycke till att samla in och bearbeta data. Annars kommer du inte att kunna använda tillägget.

Det kommer också att finnas ett icke-obligatoriskt alternativ som kan hjälpa oss att förbättra våra produkter och tjänster genom att möjliggöra insamling av användningsstatistik. Om du har aktiverat det här alternativet och sedan ändrar ditt beslut kan du stänga av det i tilläggsinställningarna.

Stäng av/aktivera insamling av användningsstatistik

Microsoft Edge Legacy

Den föråldrade versionen av den här webbläsaren, Microsoft Edge Legacy, stöds inte längre.

Så här tar du bort tillägget som inte stöds från din dator

Se även

Använd automatiskt sparande och automatisk ifyllning